Az egyik lencse a mi ajándékunk!

Egyet fizet, a másikat ajándékba adjuk!

Az akció időtartama:

2018. szeptember 1 – október 31.

Az egyik lencse a mi ajándékunk!

Vásároljon egyfókuszú Hoya szemüveglencsét prémium tükröződéscsökkentő réteggel, vagy prémium progresszív lencsét üzletünkben, és az egyik lencsét ajándékba adjuk!

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÜVEGLENCSÉK:

  • Hilux 1.5 BLC/HVLL M.A.P. (raktári) egyfókuszú szemüveglencsék
  • Nulux 1.5 BLC/HVLL M.A.P. (raktári) egyfókuszú szemüveglencsék
  • Hilux Eyas 1.6 BLC/HVLL M.A.P. (raktári) egyfókuszú szemüveglencsék
  • Nulux Eyas 1.6 BLC/HVLL M.A.P. (raktári) egyfókuszú szemüveglencsék
  • Lifestyle3 BLC/HVLL multifokális szemüveglencsék

TERMÁKAJÁNLÁS:

A LifeStyle 3, a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik a vásárlók életstílusához. A LifeStyle 3 szemüveglencse minden presbióp szemüvegviselőnek ajánlott, aki személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretne.

A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.
További előnyei:
• Ragyogás csökkentése
• Kontrasztosabb látás
• Nyugodt látás és természetesebb színérzékelés
Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Mivel ezen eszközök képernyőminősége folyamatosan javul, az általuk kibocsátott kék fény mennyisége is folyamatosan nő.
Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő M.A.P. lencsék szállítási határideje meghosszabbodhat. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Facebook