AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya egyfókuszú szemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Akció időtartama: 2021. július 1. – augusztus 15.

Hoya egyfókuszú szemüveglencse akció

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

TERMÉKAJÁNLÁS:

Hilux TrueForm szemüveglencsék – Standard egyfókuszú lencse

Nulux Trueform szemüveglencsékTovábbfejlesztett egyfókuszú lencse

Nulux EP szemüveglencsékTovábbfejlesztett egyfókuszú lencse

Nulux iDentity V+ szemüveglencsékSzemélyre szabott egyfókuszú lencse

Hi-Vision Long-Life, a világ legtartósabb tükröződéscsökkentő rétege

A Hi-Vision LongLife réteg legfőbb előnyei:

Blue Control, extra kényelem a digitális világban

Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

Előnyei:

A BlueControl a világ legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető.

UV Control, felületkezelés 100% UV védelemmel

Mivel a Hi-Vision LongLife felületkezeléssel kombinálva elérhető, a fenti tulajdonságok mellett rendelkezik a Hi-Vision LongLife felületkezelés minden előnyével.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya egyfókuszú szemüveglencsék árából. Az akcióban a Hoya UV-Control, BlueControl és Hi-Vision LongLife felületkezeléssel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék vesznek részt. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje automatikusan 7 munkanapra módosul, a gyártott lencsék határideje 10 munkanapra módosul. Az akcióban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.