Iskolakezdési szemüveglencse akció 2017

Hoya iskolakezdési akció

Akciós ajánlatunk: Hoya Kids szemüveglencsék 20% kedvezménnyel + AJÁNDÉK szemüveglencse kupon!

Ajándék szemüveglencse kupon: Az akció időtartama alatt minden pár Hoya Kids szemüveglencséhez egy 10.000 Ft értékű ajándékkupont adunk, ami 2017. október 1. és november 30. között használható fel 1 pár Hoyalux iD szemüveglencse vásárlása esetén. A kupon más akciós ajánlatokkal összevonható!

Az akció időtartama:

2017. augusztus 14. – október 31.

Termékajánlás:

A Hoya a Kids Program keretében egy speciális termékkínálatot állított össze, kifejezetten a gyerekek igényeire szabva.

A gyerekek által viselt szemüvegeknek különböző speciális követelményeknek kell megfelelniük, mivel a gyerekek nagyon aktívak, mozgékonyak. A Hoya tudja, hogy egy karcoknak és törésnek ellenálló, kiváló optikai tisztaságú, pihekönnyű és uv szűrős szemüveglencse ideális választás lesz minden gyerek számára, a szülők pedig megnyugodhatnak, hiszen kiváló optikai jellemzőik mellett ezek a lencsék tartós és strapabíró anyagból készülnek, így biztosan nem kell majd karcok és törések miatt szemüveglencsét cserélni.

A professzionális szakmai tanácsadás és konzultáció során kiválasztott megfelelő szemüveg hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez, valamint segíti őket a tanulásban és álmaik elérésében, látáskorlátok nélkül.

Az akcióban résztvevő termékek:

Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. szemüveglencsék
Hilux Kids 1.50 M.A.P. szemüveglencsék
Hilux Kids PNX 1.53 egyfókuszú gyártott szemüveglencsék
Hilux Kids 1.50 egyfókuszú gyártott szemüveglencsék

Az akció mindkét üzletünkben megtalálható.

Facebook