A NanoHands a gyerekek és szülők körében is népszerű, Nano Vista gyerekszemüvegek napszemüveg kollekciója! A fejlesztés során fókuszba helyezték a gyerekek szemének egészséges fejlődését, hiszen az ő szemükre az UV sugárzás és a kék fény káros hatásai még veszélyesebbek, mert a szemük még fejlődésben van. Ezért a NanoHands gyerek napszemüvegek mindegyike Blue BlockTM lencsével van ellátva, mely maximális védelmet biztosít. A lencsék hátsó felszínén pedig egy antireflex réteg is található, ami a zavaró becsillanások ellen véd, így még kényelmesebb viseletet biztosít.

A Nano Hands designja magával ragadó. A gyerekek azonnal megtalálják a nekik legjobban tetszőt a színes és vidám mintákkal diszített napszemüvegek között. 4-14 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk!

A NanoVista gyerek napszemüveg maximális védelmet nyújt a gyerekek fejlődésben lévő szemének, a káros UV és kék fény sugárzás ellen. Lencséin egy speciális BlueBlock™ réteg található, mely kiszűri a káros sugarakat. A hátsó felszínen lévő antireflex réteg, pedig a zavaró becsillanások ellen véd, ami még komfortosabb viseletet biztosít. Rendkívül változatos, színes modelljei között minden gyermek biztos megtalálja kedvencét.