Rendelés

30 éves Pencz Optika a korona-vírus által #homeoffice-ba kényszerült munkavállalók megsegítésére egy különleges ajánlattal készült, megváltozott ügyfélélménnyel!

Talán számunkra a legnehezebb a személyes kontaktus elvesztése, de igyekszünk így is a legjobb élményt szerezni Önöknek.

Kutatások és cikkek születnek, hogy az otthon maradt irodai dolgozók több időt töltenek munkával és így digitális kijelzőik figyelésével, ezáltal a szembe több káros kék fény kerül és gyorsabban fárad a nap során.

Ezen okokból kifolyólag kikerestük a leguniverzálisabb, gazdaságos, de mégis magas minőségű kereteinket, hogy a legmagasabb minőségű HOYA kék fény szűrő lencséinkkel lássuk el és tudjuk felkészíteni Önöket a biztonságos napi munkavégzésre.

Fontos, hogy a képeken látható lencsék, még csak demo lencsék és nem a végleges HOYA termékek, azokat Mi fogjuk beleilleszteni az Ön által választott keretbe.

Kinek ajánlott?

forrás: Hoya.hu

A kék fény-szűrős lencse csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. Ez az optimális megoldás a vásárlók azon csoportja számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását, a Blue Control szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak viselőjüknek.

Gyakorlatilag, minden laptoppal, tablettel, vagy telefonnal dolgozó munkavállalónak hasznos lehet. Kivételt talán a grafikus szakemberek képezhetnek, akiknek különösen fontos a szerkesztési folyamataik közben észlelni az árnyalati különbségeket.

Segítünk Önnek testre szabni!

Könnyen alakítható, univerzális szemüvegkereteket igyekeztünk kiválasztani, de elképzelhető, hogy szükséges a szár alakítása a kényelmes viselet jegyében. Ennek elkészítését természetesen mi vállalnánk, de a távolság következtében egy videóval segítenénk azokat, akiknek nincs most lehetősége optikust felkeresni. Kérjük, arra figyeljenek, hogy kellő hevítést követően finom mozdulatokkal az ujjukkal támasztva segítség az anyag formálását. Telefonon, szívesen állunk rendelkezésükre (Pencz Márta, optikus, látszerészmester +36 20/3781-379)

Forrás: Youtube, SelectSpecs csatornája

Garancia

A BLC réteggel ellátott műanyag lencse gyártója a Hoya Lens Hungary Zrt.

A  Hoya  a  BLC réteggel  ellátott  lencsére 3  év gyártási  garanciát  vállal.

A választható műanyag szemüvegkereteinket pedig 1 éves garanciával kínáljuk.

A csomag tartalmazza:

 • 1 db választható szemüvegkeret
 • 2 db HOYA dioptriamentes kékfény-szűrős lencse
 • Ajándék – szemüvegtok
 • Ajándék – prémium HOYA szemüveglencse törlő
 • szállítási költség

Választható keretek:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Kék fény szűrős dioptria nélküli munkaszemüveg rendelés

Az ár a rendelés során kiválasztható tételekre értetendő, mely egységesen bruttó 30.000 Ft darabonként. Amennyiben több rendelést kíván leadni, kérem azokat adja le külön-külön és a kollégáink igyekeznek egyszerre megküldeni az Önök számára.

Rendelni tudnak az alábbi típusokból telefonon, e-mailen keresztül, illetve az alábbi mezők kitöltésével.

Kérjük adja meg a pontos nevét, címét, telefonos-, valamint internetes elérhetőségét. A kiszállítás 4-6 munkanapon belül Magyarország területén érhető el, melynek díját mi álljuk.

A szemüveg elkészítése és kiszállítása az átutalást követően kezdődik. Pencz Optika számlaszáma: 11732002-20014751-0000000000.  A megadott áron elérhető szemüvegek dioptria nélküliek, de ha Ön rendelkezik a megfelelő információkkal, vizsgálati dokumentumokkal, akkor dioptriás szemüveget is tudunk egyedileg készíteni, a munkáltatói hozzájárulás elszámolása mellett. Ebben az esetben, vagy ha egyedi keretet szeretne választani, az info kukac penczoptika.hu e-mail címünkre várjuk szíves megkeresését és telefonon visszahívjuk konzultációra.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahelyének neve, címe (amennyiben munkavállalói juttatásban részesül a szemüveg kapcsán, kérem töltse ki)

  Kiszállítási cím (név, irányítószám, közterület, házszám stb.)

  Kérjük itt adja meg melyik számú keretet választotta (kötelező)

  1.2.3.4.5.6.7.8.

  Ha szeretne még valamit közölni a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük itt tegye meg

  Kérjük spam ellenőrzés miatt adja meg az alábbi matematikai művelet pontos eredményét számokkal:

  [recaptcha]

  Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott adatok nem lesznek tárolva, illetve továbbítva harmadik fél felé. A kiszállítás teljesítése után az adataik törlésre kerülnek és új rendelés esetén ismételten meg kell adni azokat!

   

  Facebook